top of page

nova escola
de natació

El Club Waterpolo Anglès presenta la nova Escola de Natació, el nou projecte esportiu estratègic de l’entitat pels propers anys, amb la voluntat de marcar la referència en l’ensenyament de la natació i el waterpolo al poble d’Anglès i rodalies.

Dirigida pels tècnics Marc Zamora i David Codina, l’Escola esportiva està adreçada a nens i nenes de diferents edats que vulguin aprendre i perfeccionar el mon de la natació i una futura pràctica d’esports d’aigua.

Inclou dues etapes de formació: 

  • La primera, d’iniciació, està dirigida a nens i nenes de primària i secundaria. En aquesta etapa s’estableixen un conjunt d’habilitats  que han de proporcionar  la seguretat i la confiança en el medi aquàtic. Amb això també aconseguirem  que els alumnes adquireixin les tècniques bàsiques dels diferents estils de natació. 

  • La segona etapa de formació de l’escola de natació  és la de tecnificació. Està dirigida a nens i nenes  de prrimària, secundaria i batxillerat. En aquesta etapa, perfeccionarem la tècnica dels estils, començarem a introduir una progressió de tasques condicionals amb exigències tècniques que portaran als alumnes ha un domini absolut del medi aquàtic.

Les activitats es duran a terme a les Piscines Municipals d'Anglès, sota l’organització del Club Waterpolo Anglès , en els seu espai de piscina reservat.

club waterpolo anglès
Zona Esportiva  
17160 Anglès,
Girona
telèfon
660 465 955  -  638 919 756
correo electrònic
clubwatepoloangles@yahoo.es
  • Instagram
  • Facebook icono social
bottom of page